Welkom

Welkom op de website van Maison Morillon: een uniek plekje in Frankrijk, zo’n 600 km van Utrecht. Een plek om te genieten van de natuur, tot rust te komen of deel te nemen aan uitdagende, spirituele of kunstzinnige activiteiten.

Misschien ook om jezelf te ontdekken? Of met gelijkgestemden levensvragen te bespreken?

Wist je dat bossen een diepe helende werking op mensen hebben, zodat je echt even kunt bijtanken. Dat geldt voor bossen in het algemeen, maar zeker voor de uitgestrekte bossen rond Le Morillon.  In je auto gebruik je goede kwaliteit brandstof en smering. En hoe verzorg je jezelf?

  Mijn naam is Michiel H. van Hoorn en ik ben je gastheer als je een verblijf boekt. Ik stel je een unieke ervaring in het vooruitzcht, in authentieke maar toch comfortabele stijl. Wel zonder “bereik”, maar met de luxe van stilte en donkerte, en met een overweldigende sterrenhemel.

 

 

Maison Morillon is geaffilieerd met De Tempel, waarvan Debora Zachariasse de drijvende kracht is. Dat is een mooie combinatie, vinden wij, want de Tempel is gebaseerd op de ritme en krachten van de natuur, waar wij mensen deel van zijn. Wil je meer weten over de Tempel?